Foto: DELFI
„LG Electronics” ieviesis virkni jaunu „LG Smart TV” interneta aplikāciju Latvijā. Tagad papildus globāla mēroga servisiem - Skype, Youtube, Facebook un Twitter - LG televizoru īpašniekiem pieejama arī Latvijas populārākā ziņu portāla „Delfi” aplikācija.

„Delfi" aplikācija „LG Smart TV" televizorā ļauj sekot līdz aktuālajām ziņām, nemeklējot datoru vai viedtālruni. Ar vienu pults klikšķi var piekļūt jaunākajām ziņām latviešu un krievu valodās. Aplikācijas saskarne īpaši pielāgota lietošanai televizorā ar tālvadības pulti - izvēlne un navigācija ir maksimāli vienkārša un pārskatāma. 

Jaunās iespējas būs automātiski pieejamas visos 2011. gada LG ražotajos televizoros ar „Smart TV" funkciju. Tāpat jaunas vietējās un pasaules mēroga aplikācijas un pakalpojumi būs pieejami šī gada laikā, līdz ar nākamo programmatūras atjaunināšanu.

Jaunā „LG Smart TV" aplikācija ir kārtējais solis „Delfi" tehnoloģiskajā attīstībā, lai nodrošinātu portāla ziņu pieejamību dažādās platformās. „Delfi" ziņu aplikācijas jau pieejamas Android un iOS viedtālruņiem Savukārt „Delfi" mobilā versija, kas augustā piedzīvoja vērienīgus dizaina uzlabojumus un ir piemērota praktiski jebkuram mūsdienu viedtālrunim, ir pārliecinoši populārākā mobilā ziņu lapa Latvijā. Augustā to lietoja 58 000 Latvijas iedzīvotāju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!