Foto: Publicitātes attēli
Latvijā bāzētā kompānija "Dartz" nesen notikušajā Monako autoizstādē prezentējusi "Dartz Prombon Iron.Diamond" jeb "L4P Ladies.Only" bruņu džipu, kas paredzēts speciāli sievietēm. Tā aprīkojumā iekļauts arī luksusa vibrators. Pirmo šī modeļa eksemplāru pasūtinājusi Kazahstānas naftas magnāta meita Regīna Abdurazakova, informē kompānijas pārstāvji.

"Dartz Prombon Iron.Diamond" bruņotais apvidus auto izgatavots uz jau pazīstamā "Dartz Prombon" modeļa bāzes. Atšķirībā no tā jaunā modifikācija ir saīsināta par 30 centimetriem, lai dāmām to būtu vieglāk novietot stāvēšanai. Lai "parkošanos" atvieglinātu vēl vairāk, automobilis aprīkots ar astoņām video kamerām pa virsbūves perimetru.

Smagnējais apvidus auto attīsta 999 zirgspēku jaudu. Tā salonu atkarībā no klienta vēlmēm iespējams pāršūt pat ar ziloņa, čūskas, krokodila vai pat hameleona ādu.

Kā īpašu "ekstru" automobiļa izstrādātāji min luksusa vibratoru "G-Device", ko veidojis dizaineris Viktor Poontoos. Komplektā nāk arī kilograms kaviāra un dārga vodkas pudele "RussoBaltique".

"Dartz Prombon Iron.Diamond" kopumā tiks izgatavots 10 vienību ierobežotā sērijā. Šajā rakstā pievienotās galerijas attēlos redzamais eksemplārs jau ir pārdots Kazahstānas naftas magnāta meitai. Automobiļa cena netiek precizēta, tomēr izstrādātāji atklāj, ka tā ir "virs 500 tūkstošiem eiro".

"Dartz Prombon" apvidnieku montāža tiek organizēta Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!