Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Volkswagen" (VW) publicējusi pirmos oficiālos attēlus ar jaunā "up!" modeļa piecdurvju modifikāciju. Šim markas mazākajam modelim Vācijā pasūtinājumi tiks pieņemti, sākot ar 6. martu un pie klientiem pirmie auto nonāks jau maijā. Citviet Eiropā šis modelis tirdzniecībā nonāks vasarā.

Piecdurvju "VW up!" modifikācijas kopgarums un bagāžas nodalījuma tilpums (252 l) ir tāds pats kā trīsdurvju versijai. Atšķirība šai modifikācijai tikai tā, ka tajā atvieglināta piekļuve aizmugurējai sēdekļu rindai. Piecdurvju versija būs par 475 eiro dārgāka nekā trīsdurvju modifikācija un maksās no 10 325 eiro.

"VW up!" tiks komplektēts ar viena litra trīscilindru benzīna dzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 60 vai 75 zirgspēku. Tāpat šis motors jau standartā tiks komplektēts ar "Start&Stop" sistēmu. Automobiļa vidējais degvielas patēriņš būs 4,2 litri uz 100 km.

Jau ziņots, ka "VW up!" tika prezentēts rudenī notikušajā Frankfurtes autoizstādē. Automobilis ir par 43 centimetriem īsāks nekā līdzšinējais markas vismazākais spēkrats trīsdurvju "VW Polo".

Galerija ar "VW Up!" trīsdurvju modifikāciju:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!