Foto: Publicitātes attēli
Lielbritānijas jaunais autoražotājs "Eterniti Motors" publicējis pirmos oficiālos attēlus ar savu pirmo izstrādājumu – "Hemera" modeli, ko radītāji paši dēvē par "pasaulē pirmo superdžipu". Automobilis tiks prezentēts nākamnedēļ notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Detalizētāku informāciju par "Eterniti Hemera" modeli ražotājs pagaidām neatklāj. Tomēr no attēliem noprotams, ka šis apvidus automobilis būs izgatavots uz "Porsche Cayenne" modeļa bāzes. Kā jau iepriekš "Eterniti Motors" atklāja, tā virsbūves paneļi būs izgatavoti no oglekļa šķiedras, bet šasija būs būtiski modernizēta.

Pie "pasaulē pirmā superdžipa" izstrādes darbojas arī Alasters Makvīns, kurš 90.gadu sākumā piedalījās "Jaguar XJ220" superauto izgatavošanā, kā arī bijušais F1 sacīkšu pilots Džonijs Herberts.

Pēc provizoriskas informācijas, "Eterniti Hemera" iegūs dzinēju ar vairāk kā 620 zirgspēku jaudu. Tas ļaus apvidus automobilim paātrināties līdz 290 km/h.

Tāpat šim automobilim būšot plašs salons ar vietu aizmugurējiem pasažieriem kā limuzīnā. Salona apdares materiāli būšot augstas kvalitātes, bet aprīkojumā būs pieejams arī tādas ierīces kā ledusskapis un multimediju sistēma ar "iPad" planšetdatoriem.

Ražošanā "Eterniti Hemera" nonāks nākamgad un maksās aptuveni 150 tūkstošus sterliņu mārciņas (ap 120 tūkstoš latu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!