Kompānija "Audi" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar "A3 Sportback" modeļa sportisko versiju "RS3 Sportback". Tirdzniecībā Eiropā spēkrats nonāks nākamā gada sākumā un maksās no 49 900 eiro.

"Audi RS3 Sportback" aprīkots ar 2,5-litru turbopūtes pieccilindru benzīna dzinēju (pazīstams jau no "TT-RS" modeļa), kas attīsta 340 ZS jaudu un 450 Nm griezes momentu. Motors sajūgts ar septiņpakāpju "S-Tronic" automātisko pārnesumkārbu un vilkmi novada uz visiem četriem riteņiem ar "quattro" pilnpiedziņas sistēmu.

1575 kilogramu smagais hečbeks no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,6 sekundēs un maksimāli spēj sasniegt elektroniski ierobežoto 250 km/h atzīmi. Automobiļa vidējais degvielas patēriņš ir 9,1 litrs uz 100 km, bet CO2 izmešu daudzums izplūdē – 212 g/km.

No standarta "Audi A3 Sportback" jaudīgais "RS3" atšķirsies ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko komplektu, par 25 mm pazeminātu balstiekārtu, oriģināla dizaina 19 collu riteņu diskiem, izplūdes sistēmu ar dubulto izeju un sportiskāka profila sēdekļiem.

Apskati lietotu "Audi" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!