Kompānija "Alfa Romeo" atklājusi, ka tās jaunākais modelis "Giulietta" Eiropas tirgū maksās no 20 300 eiro, bet dārgākā standarta modifikācija – 23 700 eiro. Savukārt sportiskā "Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio" maksās 29 tūkstošus eiro.

Jau rakstījām, ka "Alfa Romeo Giulietta", kas plašākai publikai pirmo reizi tika prezentēts šomēnes notikušajā Ženēvas autoizstādē, kompānijas piedāvājumā aizstās "147" modeli. Hečbeks ir 4,35 metrus garš, 1,8 m plats un 1,46 m augsts. Bagāžas nodalījuma tilpums – 350 litru.

"Alfa Romeo Giulietta" jau standartā būs aprīkota ar "Start&Stop" sistēmu, kas patstāvīgi noslāpē un atkal iedarbina dzinēju, piemēram, stāvot sastrēgumā. Automobilim paredzēts 1,4-litru turbopūtes benzīna dzinējs, kas atkarībā no modifikācijas attīsta 120 vai 170 zirgspēku jaudu, kā arī divi dīzeļmotori ar 1,6- un divu litru tilpumu (attiecīgi 105 un 170 ZS). Savukārt sportiskā versija "Quadrifoglio" būs ar 1,75-litru benzīna turbomotoru, kas attīsta 235 ZS.

Jaunajam "Alfa Romeo" hečbekam būs aktīvā stūres sistēma, kas savu darbību maina atkarībā no braukšanas režīma. Vēl automobilim būs "DNA" bloks, kas ļauj izvēlēties kādu no trim režīmiem dzinēja, transmisijas, stūres sistēmas, elektroniskās braukšanas stabilizācijas sistēmas un pašbloķējošā diferenciāļa imitācijas sistēmas darbībai.

Piedāvājam noskatīties video ar "Alfa Romeo Giulietta". Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "Alfa Romeo" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!