Foto: Publicitātes foto
Šāgada 14. un 15. janvārī visā pasaulē, izrādot atbalstu "SAAB" zīmolam, notiks akcija "We Are Many, We Are SAAB". Līdzdarbojoties šajā globālajā kustībā, Latvijas "SAAB" klubs aicina "SAAB" zīmola entuziastus un šis markas cienītājus vienoties kopējā "SAAB" atbalsta akcijā 14. janvārī pie Rīgas Motormuzeja.

Pirms trim gadiem "SAAB" zīmola īpašnieks izlēma, ka šai automarkai vairs nav nākotnes. Pēc šīs ziņas Nīderlandes "SAAB" klubā radās ideja sarīkot starptautisku akciju – "SAAB" īpašnieku auto konvoju zīmola atbalstam.

Šis notikums parādīja visai pasaulei, ka "SAAB" zīmolam ir milzums lojālu atbalstītāju. Arī Latvijā šī akcija pulcēja ap 90 automobiļu, kopā veicot maršrutu no Rīgas lidostas gar ASV un Zviedrijas vēstniecībām līdz Siguldai.

Tomēr pašlaik "SAAB" tālākā rekonstrukcija ir tikusi apturēta un pasaulei ir izziņots "SAAB" autoražotāja bankrots.

"SAAB" markas entuziasti ar to nav mierā, tāpēc Latvijas "SAAB" klubs aicina uz atbalsta akciju savam auto zīmolam. 14. janvārī plkst. 11 akcijas atbalstītāji pulcēsies pie Rīgas Motormuzeja, bet plkst. 12 interesanti tiks aicināti uz Motormuzeja apmeklējumu zinoša gida pavadībā, pēc tam – neformālas sarunas Motormuzeja kafejnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!